Saturday, November 27, 2010

Jari gua lebih

yeah....
gua ada jari lebih,so what??
cam la jari gua leh makan orang...

kalau first time orang jumpa aku semua greet ok jer.lepas nampak jari aku,ada yg takut,ada yg jeles,ada yg masuk jamban berak jap,ada yg hantuk pala kat dinding,ada yg pegang2 tgn gua walaupun bukan muhrim(sumpah best lagi2 kalau perempuan)ada yg usha gua jer.

ni lah antara soklan2 yg selalu gua dapat.jadi gua akan jawab sekarang.

Soalan: Eh,ape bende yg tergantung terjuntai-juntai tu??conec ker???peliknyer.

Gua jawab: Ni jari lebih.Allah bagi.

Dalam hati: Kalau gua jawab conec lu caye ker???


Soalan: Eeee.xgeli ker pegang benda tu?

Gua jawab: Naper nak geli pulak?

Dalam hati: Gua lagi geli dengar soalan ko tu.


Soalan: Sejak bile ko ada jari lebih ni??

Gua jawab: Sejak azali.

Dalam hati: Sebenarnya gua sendiri pon tertanya-tanya.


Soalan: Jari ko penah sangkut x?Sakit x??

Gua jawab: Entah,xpernah lagi sangkut kat mane2.

Dalam hati: Ko rase jari ko kalau sangkut sakit x?


Soalan: Kecik2 dulu ko mesti hisap jari ni kan??ko xhisap punye ibu jari.

Gua jawab: Manade.gua normal.

Dalam hati: Ala kantoi.


ok.tu yg bagi soalan2 normal.ada gak yg bagi soklan yg agak xnormal bagi gua.

Soalan: Jari tu kalau potong sakit x?

Gua jawab: Gua simpan jari ni.xtau potong sakit ker x.

Dalam hati: Mesti la sakit.dem...grr..


Soalan: Kalau operate keluar darah x??

Gua jawab: Xkot.

Dalam hati: Dey,apekebengap sangat soalan ko tu.mestila keluar.


Soalan: Xputus ker jari tu??takot aku.

Gua jawab: X

Dalam hati: Masyallah.kalau putus cemana kau boleh tengok lagi..grr....


tapi ada bestnya gak..kekadang ada makcik2 gerai makanan puji gua.


  • Ni mesti ada kelebihan ni
  • orang pandai jer ada jari lebih(gua bangga siot..)
Ustaz fardhu ain gua ada pesan (fardhu ain tu madrasah la.pesal panggil fardhu ain pon gua xtahu.)

Jaga jari tu baik2.Mungkin satu hari nanti akan ada kegunaannya.


Gua bangga dengan jari gua.

4 comments:

Hellioz said...

an advantage

i might say...

UnicBoyz said...

say what???

King Of Single said...

ohhh so betul la ade lebih..igat kan airut saje2 edit ke hape..


jgn potong la..uniq tu..kelebihan ALLAH kasi

Tihah Zainal said...

setiap bnde yg berlaku pd diri kite, ade hikmat..

~~aku ciplak ayat sp ntah..