Monday, November 29, 2010

Gelong

grr....
gua tak puas hati dengan timing blog gua.jadi gua nak buat eksperimen untuk mencari kebenaran.


gambar ini adalah entry gua sebelum ini.seperti yang dibujurkan(cam shilake ayat)waktu gua siap menulis entry adalah berbeza dengan waktu sebenar.

sekarang gua akan cuba bandingkan dengan blog insan2 yang lain.


nampaknya timing blog Eyriqazz adalah sgt betul kerana beliau telah menyiapkan entry tersebut pada lebih kurang 25 minit yang lalu.
pada link blogger gua,masa yang ditulis adalah 24 minit yang lalu.jadi masa bagi blog eyriqazz adalah betul.dem...grr.

Sekarang gua hack blog Hamjah dan tiru gaya beliau gelak.har har har.(argh...demmit.)


and waktu dia siap tulis entry


dem....
adakah blog gua sorang yg xbetul timing???
grr.....
time2 camni la Jambz ngan Ash tanak update blog...

jadi kepada sesiapa yang tahu cemana nak perbetul benda ni sila tolong gua.terima kasih.

NICE giler entry gua ni.

4 comments:

hamzah ian said...

oi.. lu pergi kat setting la.. tukar setting masa tu.. biasa kalau ko buat blog setting dia ikut masa negara luar..

komen lak lu buat pop out window..

sekian terima kasih

jambz- said...

gua sokong amjah.

elmog said...

betol. kau cuba check setting balik.

setting > formatting > time zone > (GMT+08:00) kuala lumpur.

kalau kau duduk malaysia lah.

komen paling mudah dan diterima ramai:

setting > comment > comment form placement > pop up window > show word verification comment > no.

sekian.

UnicBoyz said...

yeah....
terima kasih semua yang menolong gua....
haha....