Tuesday, December 21, 2010

Warung King Episode 1

Pengenalan


Adrina Qamarina : Excuse ana sir,ish this kampung baru?

Hiro : A'ah,kamu ni orang mana.Nape kamu datang ke sini?

Adrina Qamarina : Ana is a foreigner.Ana is 'karently' studying at University of Tanta in Egypt. Ana is finding ana's new house.

Hiro : Kamu ni orang mesir,pehal cakap bahasa inggeris? Nak berlagak depan aku yer?grr.

Adrina Qamarina : No sir. Its not ana don't want to talk arab,but this writer of the story don't understand arab even a 'sepatah haram'. Ana's name is Adrina Qamarina. Just call ana rina or nana.

Hiro : Oh.Banyak sungguh na.Orang utara ka?

Farah : Saper ni laki oii?

Hiro : Orang luar negara aka orang utagha bini oii. Nama pok cik Busu.Gerai ni pok cik la yang bukak dan usahakan dengan bini pok cik.Tapi tu kisah pok cik.Nama I hiro. Panggil je abam hiro.Nak no telefon x??.*Sambil mengenyitkan mata.

Farah : LAKI!!!GRR.

Adrina Qamarina : What's are all you guys saying?Ana don understand.

Farah : Boleh pulak mu buat2 xpaham. Xper,i xmarah kat you.I marah kat laki I je.Nama I farah.Nice to meet you.

Hiro : Jadi honey xmarah laki la kan??

Farah : Awak jangan nak cakap pasal madu ye.Saya cukup geram lau cakap pasal madu honey ni.Tampaq satgi ha!!!grr

Gua : Ayoyo,hujan tada ribut tada,tapi bising ada juga ini pagi. Ini kalau x gaduh mesti berebut hartanah ni.Abam hiro,apa pasal bising ini pagi??Warung terbakar ke apa?

Farah : Kau tengok laki aku ni.Baru kawen sebulan dah ngada nak bini baru.

Hiro : Manada sayam,I cuma nak berkenalan dengan rina ni je.Hati I hanya pada U sayam.

Adrina Qamarina : Who are you?Ana never see you befour.

Gua : Saya ka?Saya zul nama juga.Tadi sebelum sampai sini ada nampak itu signboard bukan?lepas itu sign board ada itu Shell nanti ada nampak satu restoran Taj Mahal then nampak itu ladang lembu.Belakang itu ladang lembu ada nampak kibas bukan?Lepas itu simpang nampak itu koner kiri masuk kampung bukan?Dalam itu kampung ada satu banglo besar 10 tingkat bukan?sebelah itu banglo ada gerai bukan?Itu bukan gerai saya.Saya cuci kasut tepi warung ini juga kerja.

Adrina Qamarina : *blur

Hiro : Mizz Rina,mari duduk sini bersembang dulu meh....

~~~~~

Agak2 hiro marah x kalau gua sambung ini story??
keh3....

10 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

nama akak kau ni mana?
cis.derhaka lagi.
grr

zarifahmr said...

ana don undertand. muahaha

Zul UnicBoyz said...

kak iqa : nanti sambung kuar la nama akak...harap bersabor ye...

zarifah :alhamdulillah...

adrinaqamarina said...

kah3. kak rina ko jugak yang kena. grr. watak utama ag gitu.

bak duet gaji. ingat free je guna nama adrinaqamarina? grr

Zul UnicBoyz said...

duit gaji mintak kat kak iqa...
haha

Puteri Iqa Izyan said...

heh. mmg kak iqa nih cop duit gaji kan?
hahaha..

t bg duit monopoly
haha

hiro said...

keh2..sambung ler..

lu bnyk idea tp xpandai nak cerita..jgn kalut..ehhe.

farahmoque said...

perghhh..aku nk gelak guling2 a cmni..hahahahaha

Cik Jari said...

hati2 taw miss rina....hehe

terbuktilah hiro gatai

Zul UnicBoyz said...

haha

no komen there...