Friday, December 31, 2010

Contest Nak Menang Blog Header Makeover

Assalamualaikum.
Salam sejahtera.
Salam 1 Malaysia.
Bismillahirrahmanirahim.

~Dear readers~

ARGH!!! Kenapa gua tulis macam kak rina pulak ni?Grr. Rasanya daripada tajuk yang gempak tu pun lu tahu apa gua nak tulis bukan? Kalau xtahu jugak meh tengok sneak peek ni.



Amacam?Gempak bukan?Tarikh tutup pun dekat je. Disebabkan inilah kali pertama gua masuk contest sebegini rupa, gua masuk last2 minit. Ada luck bak kata mak cik eton belacan. 

Tujuan gua masuk ini contest ialah untuk menukarkan blog gua kepada blog gua. OK,ada paham?Bagus. Gua sebenarnya teringin sangat nak tukar header blog kat atas tu. Tiap kali gua baca header gua sendiri,gua rasa macam blog ni hina gua. Ada ke patut header tu tulis,JOM BLOCK BLOG NI. Haru gua baca benda tu.

Gua sebenarnya jeles dengan Hiro,Jambz,Kak rina pasal diorang boleh buat header sendiri.Cantik pulak tu. Belum lagi kalau dibandingkan jelesnya gua dengan header Hamzah yang berbentuk flash direka cipta sendiri oleh kawan selucahannya walau sedikit malu iaitu ayeem.

Jadi,gua di sini dengan rasa berbesar hati dan tawar hati ingin mengatakan bahawa gua dah tak sabar kawin menang header baru sekali dengan makeover blog biar blog gua nampak mengancam. Bukan macam sekarang ni,tengok kiri hitam,tengok kanan hitam,tengok entry pun hitam. Habis hitam muka awek2 yang usha blog gua ni.Kuikuikui.

Jadi kak sri, jangan la tawar hati sangat nak bagi gua menang. Kak sri kan cantik. *Ini bukannya ayat nak mengorat.Gua cuma nak membodek. Kalau mengorat pon alih2 kak sri panggil aku adik jugak.GRR.Tapi gua rasa gua tak menang kot pasal kak sri bukan kenal gua pun. Nak kata follow blog gua lagi tidak. Gua kenal kak sri pun sebab terbaca lam entry ayeem je.Then,tanya pulak kak rina,barulah buat entry ni.

Rasanya cukup la sikit2 gua mengarut kat entri ni. Nak melucah memang tak reti. Jadi mengarut je la. Harap-harap kak sri bacalah entri-membodek-lagi-mengada-ngada-nak-header-baru-free-yang-cantik-molek-lagi-best-dari-kak-sri.

Jadi gua ingat nak akhiri entri kontest ini dengan assalamualaikum.

P/S:Kak sri memang cun.Ayeem yang cakap.
P/SS:Sape sedar perenggan 6 baris dua gua gunakan aku sebagai pengganti gua?Meh sini abam bagi penampor.Hahaha

4 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

nama akak kau yang satu ni selalu kau tak tulis kan?
huk3..
dianaktirikan T__T


eyh.3 sri mmg cun gile :P

Zul UnicBoyz said...

kak iqa,nanti dah buat contest nama kak iqa first skali...
hik hik

sri said...

hahahah iqa akak zul ni ke? jhehehehe

btw, thanks for joining zul! good luck k! :D

Zul UnicBoyz said...

bkn kak betul..
akak angkat je :D