Tuesday, December 7, 2010

Mark Zukkerberg Mati Terkentut

tajuk xley blah....
har har har.....

skrg gua tgh xpuas ati ngan mamat nama mark zukkerberg tu.gi mampus la.lu orang kenal sapa mamat tu?xkenal?kesian.

kalau lu orang nak kenal klik ni
eh silap,yang ni,best kan?xpa2,mark zukkerberg sebenarnya adalah ini.

kenapa popular sangat mamat nih?pengaruh filem terbarunya kah?tapi gua xminat la lelaki ni.kalau lu kata lisa surihani berlakon gua usha la.haha.

tapi apsal gua tulis pasal beliau?sebab gua rasa nak sepak je manusia bernama mark zukkerberg tuh(entah betul ke x nama dia ni)sebab?sebab ciptaannya.apakah ciptaannya?facebook.apa yang facebook buat kat gua?block gua.dem dem dem dem.kejadahnya gua tanya pastu gua yang jawab.grr

papepon layan jer gambar bawah ni

lau korang xnmpk pakai spek yer...
korang xnampak?naseb korang la..
sekarang gua nak gi cari mark zukkerberg.dem lu mamat cendawan.
profile baru idea mark zukkerberg,abaikan hamzah ian tersebut.
har har har

5 comments:

platipus said...

aku dah jmpa cara untuk kembalikan profile fb kepada yg lama balik!

zarifahmr said...

tak lawaaa tak laawaaaa

UnicBoyz said...

cemana???

hiro said...

guuuuu..ghuuuuu

UnicBoyz said...

haha......
hiro tada keja....