Tuesday, December 14, 2010

Adeline Tsen,Lisa Surihani,Maria Ozawa

'Mat,lu kenal x Adeline?' tanya gua.

'Adeline mana pulak ni?' member gua jawab.

'Ala,Adeline Tsen,takkan lu xkenal.yg berlakon dalam  cerita Hotel Mania tu' sambung gua.

'xkenal arh.Kenapa??'

'Saja tanya.lu kenal Lisa Surihani??'

'Kenal la.mana boleh xkenal.Pujaan hati jejaka malaya tu.'

'Best ke Lisa berlakon?'

'Well,filem yang gua pernah tengok jangan pandang belakang congkak n jangan pandang belakang congkak 2,pastu LBS ngan i'm not single.Best ar gak filem2 dia.'

'(amboi,speaking lak member gua sorang ni)Filem ape yang paling kau minat?'

'Of COZ!Jangan Pandang Belakang Congkak 2.Best bila lisa reject semua keinginan tok moh.Muahahahaha.'

=.=

'ok,last question,lu kenal x Maria Ozawa?'

'Gila lu gua xkenal.Gua number one in a million fan terawal dia bro.Semua movie dia gua layan stim je tengok.Dari filem jepun sampai filem indonesia.Sekarang gua tengah tunggu filem beliau dengan ariel peterporn pasal itu hari gua baca dalam paper maria nak jemput ariel berlakon.Dia memang JAV idol terbaik arh.'

'Cisdel lu.xde benda lain ka nak layan hah??grr'

Bengang je gua dengan jawapan beliau.Artis malaysia dipandang rendah manakala artis jepun beliau sanjung tinggi.Cam shilake perangai.

artis baru ABPBH

Idaman jejaka malaya seantero.Korang toksah dok try la.sah2 xdpt..
Hak hak hak
dah2.toksah duk tenung lelame.kang stim saper susah??
har har har


Lu bebudak baik jangan duk gatai tangan nak google maria ozawa ngan jav idol tu. Mengarut je semua itu. Melemahkan akidah. Gua sepak kencang-kencang je kalau lu google jugak.

TAPI!!!(ada tapi yer) Kalau lu nak google jugak (sangap probably) gua tak halang.
Pastikan lu orang bukak speaker sampai full and search video,baru puas.
HOHOHO.
Keh keh keh.

*Sebarang kecederaan atau kelebaman mata atau mati pucuk adalah tanggungan sendiri.(Sapa suruh lu google jugak. Grr)

Kesimpulannya: Lu jangan la google. Bak kata Hiro,Katakan tidak kepada mati pucuk. Biar mati anak,jangan mati pucuk. Lu tanak anak ke bro?

Keh keh keh

7 comments:

zarifahmr said...

isk isk isk

UnicBoyz said...

gua tegakkan kebenaran.....


(salahkan member gua dengan jawapan beliau yg ultra genius)

syahirah ipin said...

ap bnda ni ?

UnicBoyz said...

no komen....
hahaha....

jambz- said...

BABIK. NAIK NAFSU GUA DOH.

hiro said...

gua ajar macam mana nak jaga nafsu tak gtw..haha

UnicBoyz said...

lu kena wat entry la pasal cara jaga nafsu...
keh3....