Tuesday, February 8, 2011

Review blog sarang platipus

Hehe. nervous sebenarnya nak tulis pasal platipus sekor ni. Pasal dia la platipus pertama yang ada facebook dan blog sendiri. Jadi, jangan nak kutuk dia dalam rangkaian internet. Kalau pakai google chrome takpun firefox boleh la nak kutuk lebih-lebih.


Pernah lu tengok muka sebenar dia? Muka pakwe/makwe dia? Muka S A Y A N G dia? Mesti tak pernah. Tapi ramai yang dah tengok muka sebenar dan video si tips ni. Gua sebagai stalker tahap rendah agak ketinggalan dalam menjumpai muka sebenar dan jantina dia. Kalau ada 10 tahap, gua stalker level 3.

Tapi tiba suatu hari, gua terjumpa dalam blog tia. Dan platipus ni tak tinggi pun orangnya. Keh keh. Sekarang ramai yang dah tengok muka beliau dan video yang dirakam si gadis bunga shara. Mesti malu gila Si Platipus ni. Habis kantoi rahsia yang disimpan bertahun-tahun dari dunia blogging. Oke,gua tipu. Dia baru berblogging lebih kurang 4 bulan. Kira muda lagi la. Bukan remaja tau.

Sekarang gua masih siasat, siapa orang yang dimaksudkan dengan sayang tersebut. Kalau dulu dia ada watak sarang platipus, sekarang dia letak sayang. Adakah sayang itu sekadar watak rekaan atau memang kekasih beliau? Malas gua nak ambik port. Tidur lagi best.

Baby Kute berkuak lentang dulu... lolaa~

P/S: Ni zul yang suruh buat. Gua terpaksa. Grr

12 comments:

platipus said...

baby cute???grr!

#muntahhijauaku!.

S A Y A N G said...

#jilaka. keh3.termuntah gua dengar baby kute.

Baby Kute said...

basted,pesen berkomplot nak menindaskan orang. grr

S A Y A N G said...

keh3.

tindas?


tak lah. gua puji.

platipus said...

grrr!

Baby Kute said...

agak-agak kalau gua buang anonymous ngan name/url, sayang ni takleh komen dah ye dak? tih tih

S A Y A N G said...

itu lah. tak dapatnya aku nak komen kau.


alala comel platipus aku ni.

Baby Kute said...

sayang seribu kali sayang. akan ku cari dikau sayang.


macam ayat cinta la plak. tips sila jeles.

S A Y A N G said...

cari lah.


if you can.




*senyum*

Baby Kute said...

tetiba rasa malas. hahaha

Lucifer said...

kah3.

S A Y A N G said...

eh? malas pulak. haha.