Saturday, January 8, 2011

Warung King Episode 3

Facebook


Hiro : Cis,gengstarian akal tunjang makin tak aktif. Kena hasut lebih ramai awek-awek suruh join ni.

Qama : What'cha doin'?

Hiro : Stalking child virgins. Dalam bahasa melayu sekodeng anak dara.

Gua : 10 tambah 12 tolak 1 bahagi 3 tolak 100 tukarkan dalam bentuk pecahan kali 5 sama dengan 0. Patut la cikgu matematik selalu panggil gua genius.

Farah : LAKI!!!Buat apa tu? Dah habis brekpes belum?

Qama : sekodeng child dara la kak farah.

Farah : APA!!!?? LAKI! PERGI MASUK DALAM JAGA ICA. ICA CAKAP DIA NAK BELAJAR BERFACEBOOK TU. GRR.

Hiro : Ye sayang. Ica, mari dekat daddy cepat. Daddy nak ajar belahan ni.

Izyan : Assalamualaikum kak farah, lama betei tak singgah gerai akak ni. Akak sihat?

Farah : Eh,izyan, lama tak nampak kamu. Ke mana kamu menghilang?

Izyan : Study la kak. Tadi pun baru balik berjimba-jimba dengan akim. Janji dalam facebook dulu nak bawa dia pusing-pusing terengganu.

Akim : Dah bawa berjimba bukan nak beli ole-ole ke bagi kat aku. Kalau tak ada duit sangat ikan masin pun jadi la. Ini duit minyak pun aku kena tanggung. dem betei.

Izyan : Kira bagus dah aku bawak kau pergi masjid terapung. Kalau aku tinggal kau sorang-sorang atas highway tu sapa nak jawab? Keh keh keh

Ica : Daddy,pelanggan dekat warung kita makin ramai la. Mami tak buzy ke?

Hiro : Ica sayang, jikalaulah pelanggan warung ini semakin hari semakin ramai, maka bolehlah dedi kumpul duit beli notebook kat ica sebijik. Tak payah ica nak ganggu dedi buat kerja dah.

Gua : Cis,mentang-mentang la gua kerja cuci kasut sebelah warung ni,sorang pun tak tegur gua. Grr.

5 comments:

platipus said...

ok aku tegur kau

hai dik.keh3

Rara Farah said...

keh3..jahat tipus...aku tegur gak...
cuci bagi berkilat bang..hehe

Zul UnicBoyz said...

cis

farahmoque said...

hahahahahhahahha..berdedikasi sungguh la si ica ni haa..anak aku memg tak dapatlahh nk berpesbuk je..cehh

Zul UnicBoyz said...

apa salahnya. kehkehkeh