Monday, August 1, 2011

Dia Yang Bernama Qamarina

26 Januari 2011


Twitter dah kena block, Fb coming soon


Macam ni gamaknya


2 Februari 2011


Finally baru ada internet


Mesti tekanan gila waktu tu


Korang janganlah susah hati sangat

Terharu tahu ?

Oh, ko cakap kitorang manja eh?

Manja tak ?

Boleh ke bermanja macam tu kat sini ?
3 Februari 2011


Mungkin hari ini atau esok. Doakan


4 Februari 2011


Kalau tak jadi jugak hari ni, aku nak merusuh jugak

Teruk jugak kalau meletup universiti ni


Happy Birthday






P merusuh S : Maaf sebab 7 bulan pikir macam mana nak buat. -.-" Kredit to HS sebab tolong ajar buat lukisan. Walaupun tak berapa nak jadi.

2 comments:

adrinaqamarina said...

terima kasih banyak adik ZIRO :)

fairuz said...

happy birthday rina! ekekee >.<